Dormitor VENETA
14,665 LEI

Cere detalii!

Colecția VENETA cuprinde o gamă largă de piese de mobilier adecvat atât zonelor de zi cât și celor de noapte din casele dumneavoastră, incluzând piese pentru sufragerii, camere de zi, camere de tineret și dormitoare.
Designul elegant, subliniat de ornamentul sculptat, sub forma de impletitură, care este prezent la fiecare piesă, se contopește cu căldura lemnului natural. Formele ușor rotunjite, picioarele cu linii ondulate, profilele caracteristice, catifeaua elegantă și linia retro a pieselor tapițate sunt elemente tipice ale stilului clasic contemporan.
Colecția VENETA satisface apetitul pentru diversitate cromatică, oferind până la șapte combinații diferite de culori, pornind de la cireș natural integral până la avorio patinato/gri integral, cu alte câteva combinații intermediare, propunând, astfel, o interacțiune între finisajele opace, realizate manual, în nuanța avorio patinato/gri antichizate și luminozitatea furnirului natural de cireș.
Toate piesele de mobilier sunt finisate cu lacuri poliuretanice și acrilice, reprezentând soluții moderne pentru reducerea impactului asupra mediului. 

Pretul afisat este pentru configuratia din oferta, exprimat in lei, cu TVA inclus si contine:

VN2201  DULAP 3U                      C/CG/CA 1 bucata 6,381 lei, TVA inclus
VN2206  PAT tapitat 160              C/CG/CA 1 bucata 3,212 lei, TVA inclus
VN2210  NOPTIERA 3S                 C/CG/CA 1 bucata 1,336 lei, TVA inclus
VN 2211  COMODA 4S                  C/CG/CA 1 bucata 3,164 lei, TVA inclus
VN2213  RAMA OGLINDA                     C 1 bucata    572 lei, TVA inclus

Produsele se pot comanda separat, in functie de preferinta personala.  

Comentarii:

Adauga un comentariu

Refresh

Produse asemanatoare