CAPRI
24,634 LEI

Cere detalii!

Colectia Capri este alcătuită dintr-o gama dinamică de piese de mobilier, adecvate oricărui stil de amenajare, de la rezidențe luxoase până la locuințe simple din mediul urban. Liniile arcuite ale mobilierului, desenate cu un simț rafinat al proporțiilor, scot din anonimat și dinamizează orice încăpere. Colecția Capri cuprinde garnituri complete pentru sufragerie, dormitor, hol, living, vestibul și cameră de tineret, disponibile în două finisaje: avorio patinato, respectiv cireș.

Design-ul modern, clasic-contemporan, cuprinde, în egală măsură, elemente de funcționalitate practică, la nivelul întregii game de produse. Laitmotivul central al colecției Capri, un melc stilizat, se regăsește pe tăbliile ușilor comodelor, bufetelor, vitrinelor, dulapurilor, capetelor de pat și noptierelor, constituind un element ornamental rafinat, de inspirație art-nouveau. Soclurile pieselor au un design fluid și, împreună cu picioarele arcuite, dau o senzație de imponderabilitate; chiar și cele mai voluminoase piese, dulapurile sau paturile, par că sfidează gravitația. Mânerele și butonii trăgători au forma unor spirale sinusoidale, accentuând geometria elegantă a pieselor de mobilier. Tonul luminos al finisajului avorio patinato, antichizat manual, dă o impresie de somptuozitate, iar nuantele calde, confortabile, ale furnirelor de cireș atrag irezistibil.
Toate piesele de mobilier sunt finisate cu grunduri poliuretanice și lacuri acrilice, reprezentând soluții moderne pentru reducerea impactului asupra mediului și constituind parte a strategiei de sustenabilitate a societății noastre.

Pretul afisat este pentru configuratia din oferta, exprimat in lei, cu TVA inclus si contine:

  - BUFET 2U 3S                            КР 106 1 bucata 3,882 lei, TVA inclus
  - RAMA OGLINDA PT. BUFET  КР 107 1 bucata 772 lei, TVA inclus
  - COMODA TV PLASMA 2U     КР 104 1 bucata 2,787 lei, TVA inclus
  - VITRINA 1U                      KP 100 / КР 101 1 bucata 4,151 lei, TVA inclus
  - MASA OV. EXT. 1800/2400    КР 109 1 bucata 3,646 lei, TVA inclus
  - SCAUN                                    КР 112 1 bucata 1,049 lei, TVA inclus

Produsele se pot comanda separat, in functie de preferinta personala.  

Comentarii:

Adauga un comentariu

Refresh

Produse asemanatoare

7,162 LEI
19,577 LEI
24,634 LEI